Spødet
0,00
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Betaling

Du velger selv hvordan du vil betale for varene. Du kan betale umiddelbart med kredittkort (Visa og Mastercard) eller bruke Klarna faktura eller delbetaling. Begge deler håndteres teknisk av Klarna og vi lagrer ikke opplysninger om kort eller personnummer.

Dersom du vil unngå å legge inn personnummer, kan du betale med kredittkort ved å velge det i menyen

Gavekort - hvis du har fått gavekort hos oss kan du betale varer du bestiller ved å legge koden på gavekortet inn som en Rabattkode når du går "Til kassen" og så trekkes summen fra.

Skulle det mangle varer på vårt lager tar vi kontakt med deg og hører om du vil vente til alt er på plass eller få varene tilsendt i puljer. Hvis vi må etterbestille garn eller metervare kan vi ikke garantere å få samme innfarging/parti og du må selv vurdere om du vil ta risikoen. Hvis varene mangler helt, sender vi informasjon om dette og kansellerer bestillingen slik at pengene som er reservert igjen frigis på kortet eller Klarna-kontoen din. Husk å sjekke spam-filter/søppelpost-kassen. E-poster med ordrebekreftelser eller oppfølgingsspørsmål fra oss havner ofte der. Legg gjerne post@spodet.no inn i adresselisten din så unngår du dette.

Hentes i butikk - Du kan velge å hente varene i butikken i Stavanger sentrum selv. Hvis du legger inn et postnummer i Rogaland, kan du gå på «Flere fraktalternativer» og velge «Hentes i vår butikk» og frakten faller bort. Varene betales som beskrevet ovenfor og blir pakket og satt klar til henting når det passer deg.  

Ta kontakt på tlf. 51 55 71 43 hvis du har spørsmål.

Du kan lese mer om SALGSBETINGELSENE her.

Trykk ENTER for å søke